ЛЮБОПИТНО

Баба на 90-г. каза кои са най-големите грешки в живота ѝ, мрежата онемя

90-годишна баба разказа за най-големите си съжаления в живота си и какво би направила по различен начин, ако отново имаше времето си. Отговорите й бяха споделени от нейната внучка Рейчъл Дилън в поредица от видеоклипове, публикувани в Instagram, пише GlasNews.bg.

Момичето, което работи като личен фитнес треньор и има повече от 1,7 милиона последователи, ядеше торта и пиеше шампанско, когато започна да задава въпроси на роднината си за личния й живот.

Бабата призна, че би искала по-малко да бездейства и да прави повече неща в живота си.

 Според нея най-много съжалява, че се е омъжила на 17 години, което е характерно за нейното време през 1950 г.

„Никога не съм работила или нещо подобно, след като се омъжих. Вероятно бих искала да общувам повече с други хора. Да, съжалявам, че се омъжих твърде рано.

Срещнах съпруга си, когато бях на 13, а той на 15. Оженихме се на 17 и 19 години. Запознах се с него в библиотеката, той ме покани да се повозим с колелото му”, разказа възрастната жена.

Жената вярва, че има добри гени 

Много хора вярват, че здравословното хранене и физическата форма са тайната на дългия живот, но баба Рейчъл казва, че няма тайна. Вместо това тя направо каза, че това са просто добри гени. Накрая Рейчъл помолила баба си да й даде някои житейски съвети, които е научила през своите 90 години.

„О, Боже, не, не тези дни. Не това, което става по света. Просто се радвам, че вече няма да ме има. Не искам да съм част от това, което се случва пред очите ми“, каза бабата.

Много потребители на социалните мрежи бяха изумени от откровеността и хумора на възрастната жена.

„Любовни съвети от по-възрастни жени. Толкова мъдра и е живяла повече живот, отколкото можем дори да си представим. Такава благословия да е на нейната възраст и в добро здраве. Толкова си късметлийка, че все още имаш баба си“, пише един от коментаторите.

ПРОЧЕТИ

Back to top button