ЛАЙФСТАЙЛ

Бившата на Денис Теофиков разплака мрежата и заговори за фатален край

Бившата изгора на Денис Теофиков, който загина трагично през 2021-ва, очевидно не може да го прежали и времето не е в състояние да й помогне за това. Поредното потвърждение е скорошен пост в профила на Алекса в социалните мрежи.

Сърцераздирателните излияния на гримьорката провокираха редица коментари от последователите й.

Бившата на Денис Теофиков показа тайни любовни чатове с певеца преди смъртта му СКРИЙНШОТОВЕ

 
 

Вижте тази публикация в Instagram.

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от ALEKSA ANGELOVA (@aleksa.officiall)

„Прегръдка и топлина, за които ще тъгувам до края на живота ми! Обичам те до последният удар на сърцето ми… !“, гласи написаното от Алекса на фона на снимка, на която е в силна прегръдка с Денис.

Въпреки че Алекса отдавна има нов човек до себе си, с когото дори наскоро бяха на романтичен воаяж в Париж, тунингованата брюнетка не спира да демонстрира и тъгата по Теофиков, пускайки серия от трогателни постове за него.

Неотдавна тя сподели и друго: „Въпреки времето, което измина, болката не намаля, празнотата не се запълни, раната не се затвори! Кърви и боли, без теб, без очите ти, без ръцете ти, без любовта ти. Липсваш ми всяка една секунда. Любовта ми, тя е тук за теб до последния удар на сърцето ми! Днес стават две години, две проклети години без теб мили мой Денко! Първа и последна любов. Обичам те и така ще е до края. Почивай в мир, любов моя! Твоя Лексчо!“

Припомняме, че Денис Теофиков се самоуби със скок именно от терасата в апартамента на Алекса.

ПРОЧЕТИ

Back to top button