ЛАЙФСТАЙЛ

Бояна Шарлопова избяга от зимата и пръсна луд сексапил СНИМКА 18

Бояна Шарлопова пръсна мощна доза сексапил от екзотично местенце далеч от България, а снимката й предизвика истински пожар сред последователите й в социалните мрежи.

И има защо! На кадъра красивата вдовица на бизнесмена Стефан Шарлопов демонстрира топ форма и фигура, на която биха завидели много доста по-млади момичета.

В края на миналата година изкусителната блондинка призна в откровено тв интервю, че е имала много трудни периоди за преодоляване – и то сравнително наскоро. Но вече се чувства по-стабилна и по-силна отвсякога.

Пак миналата година Бояна Шарлопова трябваше да се раздели и с Ева – голямата дъщеря на Стефан Шарлопов от първия му брак, въпреки че решението за това не е било нейно, а на Ева. „Никога преди това не съм си представяла, че ще се случи. Мислех, че сме силни и ще се справим. Беше голям шок за мен, наистина не го очаквах, защото съм я приемала като дете, въпреки че не е мое дете“, сподели тогава за това Шарлопова.

Е, към днешна дата красавицата определено показва здрав дух, силна воля и готовност да продължи живота си с всички изненади, които съдбата й е подготвила оттук нататък.

ПРОЧЕТИ

Back to top button