ЛАЙФСТАЙЛ

“Вещицата“ Силви с люта закана към “ергена“ Алек

От надпреварата за сърцето на „Ергенът“ отпадна една доста противоречива личност, а именно Силви, която се оказа нехаресвана от никой и дори дамите вътре се страхуваха от нея. Тя дори бе нарочена за вещицата на романтичното имение, която прави заклинани на останалите участнички. 

Не съм очаквала така да стане, беше изключително неприятно. Това бяха интриги, които Криси направи, но това си е за нейна сметка.

Алек нямаше възможността да ме опознае и да види каква прекрасна жена съм. Аз съм изключително спокойна и съм добър човек.

Алек може много да съжалява за това, че е изгубил мен. Аз съм наистина една стойностна жена. Нямахме достатъчно време да се опознаем.

Тя обвини Алек, че е бил подведен и не е взел правилно решение.

Ако продължава така ще си понесе последствията. Ще избере някоя, която не е достойна за него. Не мисля, че може да намери чиста и истинска любов и свястна жена.

Зрителите леко се поуплашиха от заканата на Силви към Алек.

Издействайте охрана за Алек!

Ако наистина имаше самочувствие и вярваше в себе си истински, нямаше да парадира колко е велика. Отделно със сигурност е до някъде има проблеми.

Силвето реално нищо лошо не е направила до този момент и това, че е странна не я прави опасна, както се опитаха да я изкарат!

Сценаристите за мен са ударили дъното и направо е подигравка за нас зрителите!

ПРОЧЕТИ

Back to top button