ЛАЙФСТАЙЛ

Виктор Стоянов заговори за бившата си и разкри защо са се разделили

Стартът но новия сезон на романтичното риалити „Ергенът“ е след броени дни и трети поред красавец ще се бори за истинската любов, която ще опита да открие сред дамите в имението.

Първи в това приключение се впусна Виктор Стоянов, но както знаем так и не успя да открие сродна душа и да подари пръстен на любимата дама. Сега почти две години след края на предаването мачото се осмели да сподели как са се развили събитията по отношение на любовта в живота му. Прекрасна млада дама е спечелила сърцето му, но за жалост по настоящем двамата не са заедно.

Но красивата приказка, която той разказва личи че е в мислите и сърцето му.

„Научих много за любовта през последните две години. Научих се да споделям чувствата си и да разбирам по-добре чуждите. Научих много за отдадеността и безрезервната любов. Научих се да бъда уязвим, нещо, което ме затрудняваше през целия ми живот. Научих се на безкористност и саможертва, научих се да прощавам, но най-важното – научих какво е истинска любов.

За съжаление пътя, по който се движехме бе изпълнен с поредица от остри завои, грешни решения, слабости и недоразумения, неизказани и несподелени чувства, липса на комуникация и емпатия. Докато един ден животът ни постави на кръстопът, гледайки в коренно различни посоки, осъзнахме, че любовта ни не е достатъчна. Сърцето ми тежи, тежат ми и спомените, които се стоварват върху мен. Някои от тях завинаги ще останат в сърцето ми.

Ще кажа само нашето пътуване беше невероятно! Изпълнено с детински смях, трудно за разбиране и още по-трудно за описване. От скитане по нови и непознати кътчета, до спокойните и скучни вечери на дивана в къщи.

Но това е, което прави любовта любов. Надявам се един ден и двамата да изпитаме любов, така силна като нашата. Не всеки ден срещаш човек, готов да разбие стените, зад които си се крил и да се сгуши в прегръдките ти за да разтопи премръзналото ти сърце.

Това е глава от живота ми, която не ще забравя. Днес нашата книга е затворена, но ще я държа на рафта“. 

С тази откровена изповед наистина докосна сърцата на последователите си, а може би и на любимата, която вече две години е далеч от него и пътешества по света.

„Най – ценното, красиво и смислено осъзнаване , което. съм срещнала в социалните медии. Изисква се изключителна смелост и най вече честност за такова разголване. Вие сте добър и смел човек, Виктор Стоянов“, гласи един от коментарите./

ПРОЧЕТИ

Back to top button