ОБЩЕСТВО

Голо, босо и само вкъщи: Още потресаващи разкрития за това какво е правила убийцата на Пейо с детето им ВИДЕО

„Преди около 3 години се случи инцидент, при който съседи на двете жени спасиха 6-годишния в момента син на Габриела от ПТП, тъй като беше оставен без надзор в дома им в Бургас. Бях си в къщи, и изведнъж чух силни трясъци по врата.

Тогава видях как Габриела Савова напусна апартамента, качи се в служебен автомобил и отпрашва с бясна скорост“, това заяви Владимир Павлов, който е съсед на тъщата и съпругата на Пейо Пеев.

припомня, че в четвъртък той показа скандални снимки, които разкриват какво е правела убийцата на Пейо с детето им.

Детето беше оставено без надзор. Момченцето, което тогава бе около 3-годишно, викаше „Мамо, мамо, къде си, къде отиваш“. Излезе на улицата и на косъм беше спасено от инцидент да не бъде блъснато от кола.

Обадих се на 112, за 30 минути издириха майка му и влязоха в дома им, където откриха включен бойлер котлон и други уреди, които представляваха заплаха за оставеното само дете

Заради този случай подадох сигнал към Агенцията за закрила на детето и бях привлечен като свидетел“, заяви той в сутрешния блок на Нова ТВ.

Зимно време детето си обикаля голо и босо. След сигнала които отправих към закрила на детето, започна един системен тормоз от Красимира Трифонова, майката на Габриела. Тя пишеше жалби към мен от служебния си имейл адрес към МВнР.

Мълниеносно: МВнР уволнява тъщата на удушения Пейо

Преди две седмици видях Красимира Трифонова, Габриела все още живее с нея. Учудих се, че живеят в София, а не в Бургас“, уточни Павлов.

„Останах с много неприятно първо впечатление от тях, като нови съседи им предложих да им помогна с багажа, но те буквално ме накараха да пренеса целия им багаж.

Дано институциите в Бургас да вземат мерки и да проверят какво е било отношението на Габриела към малкия Михаил“, завърши той.  

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

ПРОЧЕТИ

Back to top button