ЛАЙФСТАЙЛ

Готвачката Божана призна за наркотици: Бях друсана и пияна, когато…

За дрога и алкохол вече се говори все по-често из родния хайлайф. Наскоро за това призна и готвачката Божана Кацарова, която миналото лято претърпя жесток инцидент.

„Бях надрусана и пияна, не разбрах, че съм счупила крака си“, призна пред „Телеграф“ риалити героинята, като дори даде и подробности какво още е вършила в това състояние.

„Отидохме на едно парти, което беше на едно дере.

Бях пияна и дрогирана и през това време съм си пукнала крака, но съм продължила да вървя и танцувам с часове. 4 часа не съм разбрала, че съм със счупен крак. До момента, в който не припаднах от болка, кракът вече ми беше счупен на 9 места, буквално всяка кост в него беше счупена“, потресе с думите си звездата. Случката се разиграва на родното Черноморие, дни преди тя да замине за Париж.

На брюнетката й се случило и възможно най-лошото нещо, което било възможно в ситуацията.

„Виличката на хрущяла беше тотално отчупена. Просто съм стъпила накриво и съм продължила да вървя, без да усетя нищо, трябваше веднага да вляза в болница, защото положението беше много опасн“, допълва тя.

Кацарова обяснява, че освен почивката си до Париж е провалила цялото си лято. Колоритната готвачка е носила 2 месеца гипса на крака си, а след това бавно е възстановила и разходките.

„120 грама желязо имам в крака. След като се възстанових, обиколих няколко места – Ню Йорк, Берлин, Грузия, Истанбул, Амстердам и Барселона, за щастие не пищя на проверката на летището“.

ПРОЧЕТИ

Back to top button