ЛАЙФСТАЙЛ

Дарина Павлова лъсна по бански на 60г. СНИМКА 18

Веселата вдовица Дарина Павлова лъсна по бански на 60 години. Мадам Мулти е на почивка по женски заедно с приятелки, откъдето разводняват с горещи снимки.

На една от тях вдовицата на Илия Павлов, която скоро ще навърши 61 г., позира по изрязан бански край бреговете на карибския остров Сейнт Бартс.

Дали благодарение на добрия й ген годините са я пощадили, или пластичната хирургия има пръст, не е от такова значение. Факт е, че Мадам Мулти изглежда зашеметяващо за своите 60 години и заслужава аплодисменти. Въпреки качените килограми, Дарина има стегнато тяло и с малко повече въображение можем дори да забележим плочки на корема, пише Intrigi.bg.

По всичко личи, че Веселата вдовица добре се грижи за тялото си, тренира и спазва определени хранителни режими. А дали не е вдъхновена от млад любовник, можем само да гадаем. Според нейни близки Дарина няма мъж до себе и още жали Илия Павлов.

Тези дни тя го почете за пореден път в социалната мрежа с прочувствен пост: „Това, че имах възможността да те обичам, е най-хубавото нещо, което някога съм правила“, написа Мадам Мулти под снимка с покойния мафиот отпреди повече от 30 години.

ПРОЧЕТИ

Back to top button