ЛАЙФСТАЙЛ

Даяна Ханджиева показа бебето и хич не се притесни от… СНИМКИ

Любимката от „Скъпи наследници“ и „Братя“ Даяна Ханджиева, която роди момченце в края на миналата година, вече го показва смело в социалните мрежи, лишена от всякакви суеверия, на каквито робуват мнозина от популярните ни личности.

Актрисата, която завъртя главите и на мъжете във „Фермата“ при участието си в риалити формата, вече води съвсем различен начин на живот – вече е семейна и със сигурност тази реалност повече й се услажда от предишната, ако съдим по това, което сама показва в профила си.

Наскоро Даяна Ханджиева ориса момченцето си Антони и вдигна голямо парти в негова чест, чийто снимки ще се появяват вероятно съвсем скоро. На него е присъствала и колежката й, и добра приятелка, Искра Донова, която е в напреднала бременност.

 
 

Вижте тази публикация в Instagram.

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от ДАяна ХаНджиЕВА (@dayana.handjieva)

На скорошен кадър, качен в профила й, сексапилната брюнетка показва и как е изглеждала самата тя, когато е била в напреднала бременност, което не бе много далеч във времето. И тогава, и сега обаче, Ханджиева демонстрира много добро настроение.

 
 

Вижте тази публикация в Instagram.

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от ДАяна ХаНджиЕВА (@dayana.handjieva)

„Бъди ни жив и здрав, Антони… Орис, орис…“, написа колежката й Искра. А Даяна и баскетболистът Кристиян Ставрев от месец се радват на първородния си син, за когото се грижат много внимателно.

ПРОЧЕТИ

Back to top button