ЛАЙФСТАЙЛ

Джена призна напусна ли България и спира ли да пее

Феновете на певицата Джена изпаднаха в ужас от плъзналата мълва, че спира да пее и отива да живее в Лондон. С тази информация излезе жълт сайт, а поводът е снимка на певицата и нейния съпруг Атанас Стоев от Лондон. 

Няколко дни изпълнителката на тоталния хит „Не е любов“ пазеше мълчание по този въпрос, но накрая реши да обясни какво се случва и по какъв повод е била в Лондон. 

„Моята любов към вас е доказана отдавна.

Днес с голяма “изненада” разбирам, че една измислена жълта новина обикаля интернет пространството и притеснява почитателите ми. Притеснява е точната дума, защото получавам писма и понеже не мога да отговоря на всички сметнах за крайно необходимо да напиша пост.

Аз отдавна не се интересувам от подобни статии, но тази определено има цел. Искам да ви успокоя и да ви съобщя, че съм Жива и здрава!! Че не съм напуснала България и няма да го направя! Не съм спряла да пея и нямам намерение да го правя!!!!

В Лондон бях само на участие и след него със съпруга ми си дойдохме обратно в София при прекрасните ни дечица! Обичам музиката и композирам от дете. Смятам това за своя съдба!

Предстоят ми нови проекти, които планирам над година, а до дни ще представя и новата си песен. Обичам публиката си и благодаря на Бог за всичко, което ми е дал! Дори смело мога да кажа, че по-щастлива и обичана от вас и моето семейство не съм се чувствала. Бъдете здрави, а на доброжелателя, поръчал статията, пожелавам същото, каквото и той на мен – край“, обясни Джена на почитателите си, които се притесняват, че ще ги изостави и няма да прави нови песни.

ПРОЧЕТИ

Back to top button