ЛАЙФСТАЙЛ

Диона изля болката след ареста: Сбърках, искам прошка!

Галена ми каза: Горе главата, момиче! Това каза Диона тази сутрин в ефира на Нова телевизия. А останалите думи от тв интервюто й потвърждават дали тя е осъзнала случилото се или не.

„Беше голяма грешка! Срамувам се! Това не е нещо хубаво, нито модерно, нито нещо, което може да помогне. Заслужавам си това наказание – и от хората, и от Бог, и от моите близки.

Реагирах глупаво, детински, но не съм престъпник.

Имам своя урок и това, не искам да го виждам и на снимка около себе си“, до болка откровена бе Диона, която не скри нито емицията, нито какви последствия е преживяла.

Фолкпевицата призна и какво я е накарало да реагира толкова провокативно, след като бе хваната от полицаите.

„Имах нужна да си излея гнева, затова направих всичко след това. Заради този арест. Не е нужно да има някакво физическо насилие, за да се чувстваш унизен. По пътя в ареста, когато минах, видях истински наркомани, и се запитах – това ли съм аз, тук ли ми е мястото…

Сбърках. Исках прошка от майка, от Господ, от всички хора, които съм накарала с поведението си, че ги застрашавам по някакъв начин.

Силно вярвам, че ще ми простят. Когато човек се осъзнае и се смири. Давам си сметка, взимам си урока и се надявам да бъде забравено. А ако не го забравят, нека бъде за урок как не се прави. 

Аз съм много отговорен човек, боря се с живота от малка, но човек понякога греши. Желая на всички да са здрави.

ПРОЧЕТИ

Back to top button