ЛАЙФСТАЙЛ

Емо Чолаков накара Мария Игнатова да си глътне граматиката: Тя беше…

След броени дни, навръх празника на влюбените „Свети Валентин“ на 14 февруари, в ефира на Нова тв стартира новия сезон на „Един за друг“, който тази година ще се води от чисто нов тандем – Мария Игнатова и Емо Чолаков.

Часове преди старта на романтичното риалити, двамата признаха какво значат един за друг не само пред камера, но и зад нея, а думите им очаквано предизвикаха вълна от реакции в мрежата.

„Това е първото ни участие изобщо заедно в телевизията. Цял живот сме вървели, за да стигнем до „Един за друг“, и да се срещнем“, сподели с вълнение Мария Игнатова, но Емо Чолаков веднага я изненада с пояснението:

„Аз съм сигурен, че сме били заедно на сцената, пели сме някъде, танцували, сигурен съм“.

След тези думи Емо Чолаков хвърли неочаквано и едно емоционално признание към блондинката, което няма как да не разпали допълнително страстите.

„Като видях Мария, беше любов от пръв поглед. Не знам.. пеперуди ли бяха, какво, но бях сигурен, че ще ми е много лесно с нея да работя и да си комуникираме. Тя е разкошна!“

И на мен ми е много приятно, още повече, че с Емо ще се  занимаваме с човешките отношения, което винаги е най-сложно, но и най-интересно. Ние откриваме за тези двойки неща, които те, въпреки годините заедно, тепърва преоткриват в ситуациите. Много е интересно и е психология, не само риалити шоу“, не скри вълнението си и Мария. И добави:

„Те засега искат всички много да се харесват и да се обичат. Но според мен това няма да продължи така дълго, защото ще са на едно място и това ще окаже влияние, по един или друг начин.“

ПРОЧЕТИ

Back to top button