ЛАЙФСТАЙЛ

Ето коя блондинка печели “Ергенът“ 3 и как накара милионера да си загуби ума

Новият сезон на „Ергенът“ още не е факт, но вече се говори дори за името на победителката. Слуховете, че това е засукана блондинка, която буквално е накарала милионера Александър Младенов да си загуби ума, стават все по-напористи.

Става дума за красивата блондинка Надежда Вишева, която е майка на 9-годишно момченце и за която се твърди, че е с напълно естествена красота, без намесата на какъвто и да е било скалпел. Дали е наистина така, ще видите и ще прецените сами.

Според тиражирани информации, на финала Алекс Младенов е избирал между Надежда и Маги Томова. Изборът му обаче, се спрял категорично на Надежда, която на галено наричали Нани, защото се оказал лудо влюбен в нея.

За Надежда се знае единствено, че е художник, освен това и професионален гримьор. Често посещава фитнес залата, както ще се убедите и съвсем скоро от визията й.

Изглежда, че по време на шоуто Алекс Младенов и Нани наистина са били силно влюбили един в друг, но дали любовта им е продължила и в реалния живот, все още не става ясно, пише Intrigi.bg.

ПРОЧЕТИ

Back to top button