ЛАЙФСТАЙЛ

Златка Райкова разкри истината за побоя от Карен: Да, вярно е! СНИМКИ

Преди десетина дни Златка Райкова публикува любопитен кадър, от който става ясно, че Карен май се е държал по-грубо с нея. На него той замахва с особена агресия в погледа да я удари.

Тези дни русата силиконка все пак реши да внесе яснота около случая и очаквано го обърна на майтап, но пък както добре знаем – в шегите често се прокрадват някои неудобни истини. Дали това е така и в този случай, не знаем.

Вижте какво отвърна Златка и преценете сами.

Снимката бе разпространена по време на ваканцията им в Тайланд и медиите гръмнаха с новината за агресивното му поведение. 

„Да, вярно е. Ние сме садо-мазо двойка“, отвръща Златка и допълва: „Ама вие сериозно ли още четете какво пише! Майкооо“.

Райкова обаче, така и не коментира въпросното стори с разгневения Карен, нито защо го е споделила в мрежата, но според нейни близки е било шега между двамата. Но колко да е шега с такъв поглед…

На въпрос „Може ли един мъж да бъде объркан и колко време би му дала“, силиконката отвръща: „Ооо, мъжете често са объркани и затова сме ние, жените, за да ги вкараме в правия път. Карен също имаше такъв период в началото, но аз бях търпелива и разбираща. Жените искат всичко веднага и това е грешка. Трябва търпение“.

ПРОЧЕТИ

Back to top button