ЛАЙФСТАЙЛ

Ивайло Захариев бесен на БНТ и “Под прикритие“, разкри защо не са го поканили за новия сезон

БНТ обяви сензационната и дълго чакана новина за завръщането на любимия сериал „Под прикритие“. Обществената телевизия ще излъчи шести сезон на крими филма, който завладя всички български зрители. 

Часове след тази новина на бунт се надигнаха голяма част от популярните актьори от филма, сценаристи и режисьори, които от години водят съдебни дела с медията и твърдят, че БНТ не почита авторските им права. И съвсем естествено са отказали да се включат в снимките на новия сезон.

Най-гневен от всичко се оказа актьора Ивайло Захариев, който стана популярен с героя си Мартин от култовия филм. 

Популярният актьор от години води съдебни битки срещу БНТ и досега е разкрил много от задкулистните игри на телевизията и хората, които не почитат права на целия екип на „Под прикритие“.

Ето какво написа той по повод новината за завръщането на сериала: 

„Защо ли не се изненадвам, че БНТ пак показват, че не уважават авторските права… До колкото знам има колеги актьори, които са отказали вишочайшата покана да участват в това събуждане на мумиите, наречено Шести сезон, за което имат моето голямо уважение.

А понеже откакто излезе новината има хора, които ме питаха дали ще участвам – не, не са ми звъняли за това продължение. Може би съм много страшен, защото си чета договорите и си знам правата, а още повече и се боря за зачитането им.

Вярвам, че творческият екип, които са се събрали, са стойностни хора и могат да създадат добро нещо, но продуцентските сили на сегашната управа на телевизията е под въпрос. Моите адмирации за Теодора и Георги, които не мълчат!“.

ПРОЧЕТИ

Back to top button