СВЯТ

Извънземен нападна хора в мол, полицията обясни какво се е случило ВИДЕО

Полицията в американския град Маями, Флорида, коментира слуховете за нападение на триметрово извънземно над хора, които се разпространяват в социалната мрежа X (бивш Twitter), съобщава TMZ.

Повод за слуховете стана видео на десетки полицейски коли, които се насочват към търговски център в предградията на Маями Бийч. Някои потребители на X видяха огромна ходеща фигура на кадри от мястото.

Според NBC News авторът на една от популярните публикации се оплаквал, че правоприлагащите органи и пресата крият появата на триметрови извънземни и твърдял, че въздушният трафик над града е спрян.

Полицията в Маями е заявила, че около 50 тийнейджъри всъщност са се събрали в мола и са започнали да стрелят с фойерверки. Посетителите решили, че някой стреля и започнала паника.

Що се отнася до мистериозната фигура, според говорител на полицията в Маями това е само сянка. „В този кадър можете да видите как някой върви и хвърля сянка“, обяснява той. „Ако се вгледате внимателно, можете да видите сянката на човек в самото дъно. А не на някакво друго същество.“, казва още той.

Превод и редакция

ПРОЧЕТИ

Back to top button