ЛАЙФСТАЙЛ

Какво направи Зомбори в “Капките“?! Хилда плаче, Веско Маринов се хвана за главата… ВИДЕО

Владо Зомбори направи нещо немислимо в „Като две капки вода“, което не само, че никой не очакваше да види и чуе, но дори и предпложения не е имало, че това може да се случи пред очите на всички.

Актьорът, който има и отлични вокални умения, за пореден път вече от началото на сезона на шоуто за имитации, вдига жури и публика на крака – този път с изпълнението на хита на Майкъл Джексън „What about us“.  След него Хилда се разплака, Любо Киров не знаеше какво да каже, повтаряйки само „Майко мила, майко мила“, а Веско Маринов се хвана за главата.

Любо Киров успя да изрече после само, че му е трудно да си подреди мислите, защото това била една от най-добрите имитации на Майкъл Джексън, които изобщо някога е чувал досега.

„Това не е просто имитация, а това надхвърля всичко, ти просто ни отвя, ти беше той. Ти направи нещо извън рамките на тази сцена“, не скри възхищението си и Хилда Казасян.

„Аз съм покъртен от всичко това, което видях. Тази вечер Владо направи нещо, което аз не бях виждал в „Като две капки вода“, призна и Веско Маринов.

„Това момче ме разби! Тази песен ми е любима, толкова актуална за хаоса в нашия свят, войни и безмилостно избиване на невинни души… Респект, страхотен талант“, не сдържа реакцията си в мрежата след това и певицата Силвия Кацарова. 

„Уникален Влади Зомбори! Такова изпълнение, такова превъплъщение, толкова близо до оригинала! Остави безмълвни жури, публика, зрители! Безапелационен! Респект за таланта и за представлението на сцената!“, гласи още един от хилядите екзалтирани реакции на фенове.

Реакция не спести и продуцентът на шоуто – Маги Халваджиян, който явно е останал очарован от чутото и видяното!

Влади Зомбори продължава смело да води класацията, като закова първото място и в седмия лайф на предаването и почти не оставя шанс някой да го измести от първата позиция до края. И от това по-заслужено едва ли може да има!/

ПРОЧЕТИ

Back to top button