ЛАЙФСТАЙЛ

Какво става? Шеф Ангелов се закани на Гатьо: Ще му стопя лагерите!

Новият сезон на кулинарната надпревара „Хелс Китчън“ вече чука на вратата, а страстите в Кухнята на Ада още отсега обещават вихрени емоции, провокации и неочаквани обрати.

Причината за някои от звездните имена, които стана ясно, че ще участват в това издание на шоуто. Достатъчно е да ви кажем и името на Пеньо Гатевски, по-известен като Гатьо, за да ви провокираме да следите всяко негово действие. И не само негово, разбира се.

Мрънкането на Гатьо в „Игри на волята“ едва ли ще може да се задържи за дълго пред взискателния шеф Виктор Ангелов, с когото, както добре знаем, хич не е добре да се сблъскваш челно в рамките на този формат.

Някои от верните фенове на шоуто стигат и по-далеч – според тях не е невъзможно да се стигне дори и до бой в Кухнята, а в социалните мрежи вече валят залози за това. Защото според мнозина шеф Ангелов просто няма как да издържи и да не попилее Гатьо, който пък е добре известно, че не носи особено на критика.

Нещо повече – мотото, с което топ готвачът се заканва още преди старта на „Хелс Китчън“, казва достатъчно: „Ще ги смачкам, ще им стопя лагерите“.

ПРОЧЕТИ

Back to top button