ЛАЙФСТАЙЛ

Колежка на Галин му се обясни в любов и му направи…. СНИМКА

Фолк звездата Галин определено е имал вълнуваш Свети Валентин и хиляди мъже могат да завидят на романтичната изненада, която го чакаше след тренировка в залата. 

Оказва се, че хитова колежка на Галин е тази, която му прави този романтичен жест и издава истинските си чувства към него. А тяхната близост изненада доста от почитателите му. 

Младата звезда Десита изненада продуцента си с любовно обяснение.

 Изненадващото признание певицата направила с романтичен жест към попфолк идола, като оставила върху колата му бонбони и сърчице, а до тях и бележка, на която е написала: “Обичам те – Деси”.

Всичко това стана достояние на феновете благодарение на самия Галин, който не остана безразличен към отправеното му любовно признание. Той пусна стори, на което се вижда специалната валентинка и отвърна също в любовен стил: “Как да не я обича човек, оставила ми е изненада, видяла е, че съм в залата и е искала да ме зарадва”.

Повече подробности за взаимоотношенията си двамата не споделят, но пък преди дни Галин разкри, че с Десита са особено близки и са изпадали в много лични ситуации, като заключи, че си знаят кусурите, но се приемат и обичат много.

Певецът подчерта, че с очарователната изпълнителка от лейбъла му са по-скоро като на брат и сестра, баща и дъщеря, продуцент и изпълнител, а не интимни.

ПРОЧЕТИ

Back to top button