ЛАЙФСТАЙЛ

Кошмар! Заплашват Светлана Гущерова да я залеят с киселина! СКРИЙНШОТ

Светлана Гущерова хвърли страшна бомба с разкритията, че се страхува за живота си. Бившата плеймейтка е заплашване, че ще я залеят с киселина. 

Многодетната майка реши да разкрие цялата истина за случилото се и да потърси съдействия от полицията. Видимо разстроена тя разкри шокиращи подробности за заплахите, които са отправени към нея.

 

„Скъпи приятели, обявявам го публично тук, защото се страхувам за живота си! Вчера бях заплашена да бъда залята с киселина! Обърнах се за помощ към полицията! Искрено се надявам органите на реда да приемат присърце случая и човекът, който стои за всичко това, да получи заслуженото“, разкрива половинката на милионера Християн Гущеров, но към момента не назовава името на човека, който я заплашва. 

„Извинявам се, че не мога да отговоря на всички съобщения. Благодаря ви за подкрепата. Никога не съм вярвала. че, толкова много хора ще ми пишат, за да проявят съпричастност. Смятам, че това, през което преминавам аз и моето семейство, не трябва да се премълчава, а точно обратното – всеки, който е жертва на подобен тормоз с риск за живота си, трябва да говори и да алармира компетентните органи. Това е единственият начин, за да предотвратим насилието, още повече над жени.

Мили приятели, позволете ми един съвет: Пазете се от „приятели“, те често стават най-големите предатели“, пише Гущерова за опасността, която я дебне.

ПРОЧЕТИ

Back to top button