ЛАЙФСТАЙЛ

Краси Радков награби Милица Гладнишка и я нацелува по устата СНИМКА

Страстите в „Кой да знае“ стигнаха своя връх и зрителите останаха шокирани от видяното. В един от последните епизоди участие взеха Алекс Раева и Краси Радков, които ще са новите водещи на „Денсинг старс“. Те се присъединиха към Милица Гладнишка и Христо Пъдев, а шоуто беше гарантирано. 

Кулминационният момент дойде, когато Краси Радков награби Милица Гладнишка пред всички в студиото и дори водещият Сашо Кадиев остана безмълвен.

Не знаем как е реагирала съпругата на Краси, нито пък тайното гадже на Гладнишка.  

Либидото на участниците се вдигна след въпрос за корнфлейкса, който се оказа, че убивал сексуалното желание.

След трудно успокояване на страстите последва сложен гущерски въпрос, на който след известни разсъждения Христо Пъдев отговори вярно. Той бе толкова убеден, че това е верния отговор, че предизвика всички да му целуват ръка ако е прав. Алекс веднага изпълни желанието му и целуна ръка, но Краси Радков използва повода да награби и нацелува устните на Гладнишка, обяснявайки „на мен корнфлейксът не ми действа“.

Актрисата прие с усмивка скандалните действия на комика и доста се дърпа, не изглеждаше да й е приятно поведението му. Това поведение на други места би предизвикало сериозен скандал, но все пак опитаха да замажат ситуацията. Краси бе изгонен от Алекс Раева с думите „Тоя не е ял корнфлейкс, махай се оттук!“.

Водещият Сашо Кадиев също опита да спре размяната на флуиди в студиото. „Всички започнаха да се целуват, ще почна да раздавам корнфлейкс. За един верен отговор всички се нацелувахме, кво става тука бе?“, закани се синът на Катето Евро.

Предаването не е сексуално, гледат ни деца!, предупреди по-рано Краси Радков, но именно той го превърна в нещо подобно. Опита да оправдае импулса си с думите: „Много ми е хубаво да общувам с умни хора, много“.

ПРОЧЕТИ

Back to top button