ОБЩЕСТВО

Любовникът Велико от ПП разкри какво гласи обвинената в убийство Габриела, готов е да цака пари за…

Като биологичен баща на 4-месечно бебе съм разтревожен от решението на съда и намерението на социалните, Габриела да се грижи за децата и да осъществява контакт с тях.

Това заяви на протест пред съдебната палата активистът от ПП Велико Минков, който твърди, че е биологичен баща на едно от децата на Габриела Пеева. припомня, че тя е обвинена в убийството на мъжа до себе си Пейо Пеев, в съучастие с майка си. 

Версията е, че двете жени са тровили, после удушили и опитали да запалят Пеев, след като са го закарали с автомобил в планината Витоша.

Близки и приятели на убития Пейо Пеев се събират пред Съдебната палата тази сутрин с искане Габриела Славова да не е повече под домашен арест.

„Вчера бе казано, че се изготвят планове и графици за срещи между нея и децата през следващия месец. Аз съм биологичен баща на това 4-месечно бебе. Отправям апел към министърката да преосмисли позицията си. Ако отнеме 3-4 години да съм вписан в акта за раждане, а Агенцията лиши детето от контакта с мен, няма ли това да го травмира“, запита той в ефира на Нова тв.

„Моля да се нареди да се направи един ДНК тест, аз ще го платя. Нека не ме лишават от контакт с детето ми“, примоли се той.

припомня, че съдът ще гледа мярката и на майка ѝ Красимира Трифонова. Двете жени са обвинени за жестокото убийство на съпруга на Габриела – Пейо Пеев.

Габриела беше досега под „домашен арест“, за да се грижи за двете си деца. Стана ясно обаче, че те са при родителите на Пейо и прокуратурата се очаква да поиска и за нея „задържане под стража“.

Красимира Трифонова обаче ще поиска по-лека мярка, съобщава Нова телевизия. На първа инстанция съдът реши да я остави в ареста.

До момента от разследването се предполага, че двете жени първо са удушили 44-годишния мъж, а след това са опожарили автомобила с тялото му. Разследва се дали има и други, замесени с укриването на следите и тялото на Пеев.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

ПРОЧЕТИ

Back to top button