ЛАЙФСТАЙЛ

Маги от “Ергенът“ разтърси с тежката си драма, била е жертва като Дебора

Това, което сподели Маги Томова в последния епизод от „Ергенът“ разтърси не само най-желания ерген в България в момента, но и зрителите пред малките екрани, които дори сравниха това, което се е случило с красавицата, с бруталния инцидент с Дебора от Стара Загора.

36-годишната Магдалена, която поне засега безспорно се очертава като една от фаворитките за сърцето на Александър Младенов, си отпусна душата и сподели неподозирани факти за живота си и всичко, което е преживяла. Тя е „Мис Варна 2006“ и в момента работи като управител на заведение в София. Идването й в столицата обаче, не се оказва по хич добра причина.

Пред Алекс блондинката разкри тежка драма, която е преживяла преди години, когато е била доста по-млада. Тя идва в София и заживява при леля си едва на 16 години, а допреди това е живяла заедно със сестра си, племенницата си и родителите си в морската ни столица.

„Историята ми наистина е доста тежка и неприятна за мен и за семейството ми. Идването ми в София не е свързано с приятна история. Тази история до голяма степен ме е изградила като човек. И ме е съхранило по някакъв начин, доста ме е променило. Свързана е с първата ми любов. Грешният избор на младостта.

Бях на 18, първата ми любов я срещнах тогава и се влюбих много сериозно. Забравяш за всичко около теб. Той ми беше вселената. Бяхме две години заедно. Докато в един момент всъщност не осъзнах, че това не е човекът за мен. Той изключително много се промени. Дойде моментът, в който да си кажа, че трябва да се разделим и да сложа край“, започна разказа си тя. Тогава всъщност дойде кошмарът за мен и семейството ми.

Защото той започна да… бяхме подложени на психически и на физически тормоз от негова страна. И понеже той знае колко е силна връзката ми с родителите ми, първото нещо, което засегна, бяха те. С идеята психопатска по някакъв начин да се опита да ме върне. Изключително труден момент беше.

Случките, които се случиха на семейството ми, са изключително тежки и грозни. Тогава търсихме помощ от всякъде – полиция, всякакви институции. И най-лошото е, че всеки ти обръща гръб, никой не ти обръща внимание, никой не ти казва по какъв начин можеш да си помогнеш.

Със семейството ми решихме, че най-добрият вариант е аз да замина за София при леля ми и да се скрия. Защото имаше заплахи и към мен“, продължи историята си тя.

Маги дори намери връзка на историята си с тази на Дебора от Стара Загора, за която преди няколко месеца стана ясно, че има 400 шева след насилие от приятеля й.

„Това е обсебване, ама това крайното и негативното обсебване. Това не е любов за мен специално. Като се преместих успях да се откъсна, успяхме да намерим хора, които да ни помогнат. Нещо, което е страшно всъщност, и то продължава да се случва…. Може би си запознат с един случай, от съвсем скоро на едно момиче от Стара Загора. Пострада много сериозно отново от нейна любов.

Случаят на Дебора. Когато разбрах какво й се случвало на това момиче, аз се върнах 16 години назад. Изпитах същия онзи страх. Знаеш ли защо – защото за всички тези 16 години аз живеех с мисълта, че нещо се променя, законите се променят, някой там – институция, полиция, който и да е, който може да помогне на всичките тези жени. Ами няма.

Нищо не се е променило. Никой не ти обръща внимание. Най-тежкото е, че много момичета са в такава ситуация и не могат да излязат от нея, защото се страхуват и знаят, че няма кой да им помогне. Това е най-страшното всъщност. Всеки ти обръща гръб. И ако няма такова стабилно семейство, каквото съм имала аз, е наистина много трудно да излезеш от една такава връзка“, каза още тя.

„Обвинявала съм се много, че заради моя грешка съм причинила това на родителите и семейството ми. Грешка е на моята младост, объркала съм любовта с обсебването. Но моето семейство никога не ме е сочело с пръст и да казва, че заради мен е станало нещо. Пазили са ме, грижили са се да не се чувствам виновна. Най-ценното е, че сме успели да се съхраним като семейство, заедно сме“, завърши историята си Магдалена.

„Това, което тя е преживяла, е супер нередно и много съжалявам, че такъв човек като нея е минал през такова нещо, и семейството й като цяло“, каза пък на свой ред Алекс.

ПРОЧЕТИ

Back to top button