ЛАЙФСТАЙЛ

Мария Игнатова показа първата двойка от “Един за друг“ СНИМКА

Новият сезон на любовното шоу „Един за друг“ чука на вратата, а голямата изненадата тази година е Мария Игнатова. Тя ще помага на водещия Емо Чолаков в тежката задача да представи участници и забавните игри, заради които хиляди зрители обикнаха това шоу. 

Броени дни преди старта на шоуто новата водеща показа и коя е първата двойка във „вилата на любовта“. Всички в социалните мрежи ахнаха от видяното и до един са категорични, че това е най-сладката двойка, която е прекрачвала прага на най-известната вила в България.

 

Тв водещата е снимала двойка кучета, които влизат във вилата и се пошегува с почитателите си, че това са първите участници. Но на зрителите изглежда им допада идеята за двойка кучета в шоуто, тъй като коментарите до един са положителни.

„Тази двойка отсега ми е фаворит, няма нужда да вкарвате други“; „Направо им давайте наградата и да се приключва“; „Добра идея е да се помисли за предаване, което е насочено към животните“, са само малка част от коментарите. 

„Един за друг“ ще стартира съвсем скоро в ефира на Нова тв и ще се бори за рейтинг срещу конкурентното „Ергенът“. Зрителите вече нямат търпение да видят какви двойки са избрали продуцентите този път и каква ще бъде ролята на Денислава, която вече е участвала в шоуто с бившия си приятел Дани, но стана по-известна от последния сезон на „Игри на волята“. Самата тя обяви, че влиза в шоуто, но дали със специална мисия или като редови участник не става ясно.

ПРОЧЕТИ

Back to top button