ЛАЙФСТАЙЛ

Мария Игнатова проговори за алкохолното фиаско на Нойзи: Ще си платиш цената… ВИДЕО

Ако си мислите, че Мария Игнатова просто ще чака да отшуми отзвука покрай гафа, който сътвори любимият й Нойзи, шофирайки в нетрезво състояние автомобила си в края на миналата година, ще сгрешите.

Дори и да не коментира директно ситуацията до момента, тв водещата все пак намира как да изрази онова, което мисли – чрез любими рок парчета, които не само заинтригуваха последователите й в социалните мрежи, но и предизвикаха небивала вълна от реакции.

Тези дни блондинката пусна любопитно клипче от автомобила си, в което, шофирайки слуша и пее песен на „Foreigner“ – „Cold as Ice“. Изпятото от Мария в превод звучи така: „Студен си като лед, готов си да жертваш любовта ни! Никога не приемаш съвети, но някой ден ще си платиш цената“.

Игнатова пее референа с доста емоция и настървение, а как тълкува Нойзи посланието й, вероятно скоро ще стане ясно, защото и той не може да мълчи още дълго по темата.

Очевидно песента, избрана от Мария Игнатова, не е случайна, най-вече откъм послания. И изглежда, че съпругът й не за първи път злоупотребява с алкохола, но пък за сефте го хващат явно. А към днешна дата май Мария му е поставила и ултиматум да спре да пие, ако не иска да плати и по-солена цена за безразсъдството си.

ПРОЧЕТИ

Back to top button