ЛАЙФСТАЙЛ

Милица Гладнишка заговори за “Кама сутра“ и стана страшно СНИМКИ

Милица Гладнишка отново изби рибата с представянето си в новото шоу на bTV „Кой да знае“. Комедийната актриса не пропуска да се пошегува с почти всичко, което се случва във формата, а най-доволни остават зрителите.

Заедно с колегата си – актьорът Христо Пъдев, Гладнишка прави така, че да задържи максимално дълго зрителското внимание върху себе си. А ако това накрая й донесе и голямата победа в шоуто, какво по-хубаво.

Този път обаче, победители бяха Пъдев и неговият гост Александър Деянов – Скилър, които измъкнаха победата чак на 13-ия финален въпрос, който се оказа и фатален за Милица и Мила.

И то не на какъв да е въпрос, а от рубрика „Кама Сутра“. Нахъсаните дами бяха сигурни, че точно тук ще разбият противниковия тим, но самите те се провалиха с гръм и трясък и загубиха всичко, давайки грешен отговор на въпроса, зададен от Сашо Кадиев: „Какво умение от 64-те в „Кама Сутра“ трябва да владее жената?“

Комедиантката и оперната дива заложиха на „разчитане на звездна карта“, като Гладнишка се мотивира, че според нея индийското изкуство на любовта включвало и „духовно измерение“.

Милица Гладнишка с уникален гаф за… „розова маруля“ ВИДЕО

Актьорът и музикантът обаче се оказаха по-прагматични и това им осигури победата. Те посочиха отговора „да владее магии и заклинания за отнемане на чуждо имущество“ и синът на Катето Евро, след като по време на цялото шоу ги скъсваше от майтап, ги призна за много печени.

„Ами, какво да отнеме, трабанта на съседа ли“, избудалка ги Милица, но този път характерното й шегобийство изобщо не й помогна. Така накрая всеки зрител от страната на отбора на Христо Пъдев, прибра по 47 лева и 30 стотинки от общата печалба.

ПРОЧЕТИ

Back to top button