ЛАЙФСТАЙЛ

Милица Гладнишка с уникален лаф за… “розова маруля“ ВИДЕО

Милица Гладнишка за пореден път предизвика усмивки и закачливи коментари в социалните мрежи, този път заради причудлива си реакция, която се превърна в уникален гаф.

Актрисата, известна и с дублажа на филми, както и с музикалната си кариера и специалните стендъп представления, този път направи нещо, което бързо ще я изстреля на топа на вниманието, както се казва.

„Розова маруля! Недей! Боже, Господи, недей! Спри ме, спри ме!“, казва с усмивка Милица пред камерата, докато си похапва хапки с местен деликатес.

 
 

Вижте тази публикация в Instagram.

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Vbox7 (@vbox7official)

Думите й, разбира се, моментално предизвикаха реакции в мрежата. И предположенията бяха бързи – че това е заснето по време на работния процес по записите на специалното издание „Гала вечер на NOVA“, с което телевизията поставя своя финал за 2023 година на 31 декември от 22:30 ч.

Припомняме, че разкошната Милица и друг път се е шегувала с апетита си. Преди време тя беше качила снимка на чиния, преливаща от вкусни сандвичи, в Инстаграм профила си с текст: „До всички, които пишат, че спазвам диети, че пия хапчета за отслабване и че съм отслабнала… еми, няма да ви се получи!“/

 
 

Вижте тази публикация в Instagram.

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Militsa Ivanova Gladnishka (@militsa_gladnishka)

ПРОЧЕТИ

Back to top button