ИНЦИДЕНТИ

Мистериозна смърт на жена разтърси Пловдив

Полицията разследва мистериозна смърт на жена в Пловдив. Тя е намерена мъртва преди дни в жилището си, намиращо се в Съдийски, съобщава TrafficNews.

По разказ на съседи, към този момент апартаментът, в който живеела със сина си е запечатан от разследващите, а мъжът е арестуван, за да  се изяснят обстоятелствата около инцидента. 

Според живеещи в района, историята около смъртта й е доста странна, а полицията работи по две версии – самоубийство или убийство.

Починалата обаче не е давала сигнали, с които да показва, че иска да посегне на живота си. Някои от съседите й дори се съмняват в убийство, извършено от страна на сина.

По думите им, той имал психични проблеми, но се е лекувал. Жителите на квартала го описват като странен човек и агресивен в миналото. Рядко комуникирал с хората.

Женатa била на около 50-годишна възраст и от дълги години е разведена, с нея живеел само синът й. Описват я като интелигента и много добра. По думите им е била жизнена, дори ден преди смъртта й е забелязана да се прибира от работа в страхотно настроение. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

ПРОЧЕТИ

Back to top button