ЛАЙФСТАЙЛ

Не е за вярване! Гала цъфна в ефир по необичаен начин, вози се на “Трабант“ СНИМКИ

Необичайна и чаровна добавка към декора на „На кафе“ се появи в студиото в сряда сутрин. В началото на предаването в студиото влезе и паркира зелен „Трабант“. От емблематичната кола слязоха Гала и собственичката на возилото – шеф Светлана Илиева.

Светлето, както я наричат всички от екипа, е изключително горда със своята соц кола.

Тя не веднъж е споменавала източногерманското возило, което поддържа във завидна форма. Това не значи, че трабантът на шеф Илиева е само за показване, напротив. Тя го кара постоянно, и както стана ясно, в него може дори и да се готви.

Целият панел на „На кафе“ се нареди да цъка с език на лъскавия ретро автомобил. През това време Светлето разказа, че един от големите подаръци за Нова година, които си е направила, е да отиде в музея на „Трабант“ в Берлин. Колко е ентусиазирана от това майсторката на гозбите може да се види по снимките, които сподели в социалните мрежи, пише vihrogon.bg. 

„Винаги съм искала „Трабант“, щото си го представям точно така – малко и компактно“, това разказва за колата си шеф Светлана Илиева в „Пепкаст“ в YouTube. Тя си намерила мечтаната кола през 2022 и я купила за 3500 лева. „Всичко друго се поправя, важното е отдолу праговете да не са изгнили“, това съветва Светлето мераклиите за такава кола.

Тя разказа, че открила майстор в София, който се занимава само с тази емблематична марка. Той извадил и почистил старателно частите и колата сега върви изцяло с оригиналния си двигател. Светлето не крие, че е вложила в трабанта вече над 10 000 лева. Част от инвестицията е за оборудването на мини кухнята, която е скрита в багажника.

„Всеки ме пита „кога ще ми сготвиш“, сега отговарям „докарай месото“. С котлоните и скарата в трабанта мога да сготвя и на поляна“, доволно обясни шеф Илиева.

ПРОЧЕТИ

Back to top button