ЛАЙФСТАЙЛ

Никол Станкулова се появи без гащи в ефир СНИМКА

Шумът, който се вдигна около синоптичката на bTV Натали Трифонова за това, че появи уж без пола да говори за изпитанията на зимата, явно е забелязан от конкуренция. Само няколко дни по-късно, колежката ѝ от Нова телевизия Никол Станкулова също се появи пред картата с градусите по дълго сако, без нищо видимо отдолу.

Само можем да гадаем дали става въпрос за надпревара между синоптичките или пък координиран опит да се наложи тази модна тенденция.

Дали защото беше снимана отдалече или защото сакото ѝ беше с дантела, което го правеше по-дълго, Никол изглежда не се стори толкова скандална.

Все пак не е и чак толкова дългокрака като своята конкурентка, пише vihrogon.bg. 

Забавното е, в скорошна публикация в Инстаграм, Никол разказа, че по законите на всеобщата гадост, почти всеки пък се окапва с нещо, когато носи бяло или друг много светъл цвят. Тя дори коментира, че по тази причина в подобни случаи предпочита да пие чай, защото капките не са чак толкова забележими, колкото от кафе.

Кой знае, може би пък синоптичката на Нова телевизия пак се е окапала, затова се появи без панталон в ефир? Всичко е възможно, но тази версия звучи по-невероятно от това да провокира конкуренцията в лицето на Натали Трифонова. И ако в цялата ситуация има оливане, то е по-скоро в преносен смисъл.

ПРОЧЕТИ

Back to top button