ЛАЙФСТАЙЛ

Певицата Ариа спи с мъжа на колежка! Ето го новото й секс завоевание СНИМКИ

Певицата Ариа отново се носи на крилете на любовта след скандалната раздяла с футболиста Георги Йомов. Сега тя е забила известен бизнесмен, който преди това си лягаше с нейната колежка Лияна. 

Близки до певицата издават, че е влюбена в младока и навръх Нова година реши да покаже тяхна обща снимка и да обяви връзката им, която е стартирала преди няколко месеца. 

2024 година двамата са посрещнали в култовия ресторант Novikov в Истанбул.

 От нейни близки научихме, че всяка сутрин той събуждал младата и талантлива певица с букет цветя и закуска в леглото. А новото секс завоевание на певицата се казва Цветан Петков.

Клюката гласи, че Цецо дълго време се борил за сърцето на певицата. Тя пък била доволна от факта, че няма намерение да я спира от участията й по клубовете, тъй като досега всичките й мъже се бореха с това. 

Припомняме, че преди няколко години Цветан въртеше любов и с друга чалга дива. Лияна беше официална негова половинка, но различията в характерите им се проявиха и прекратиха интимните си отношения. Със сигурност в секс тефтерчето му присъстват и други имена от родния шоубизнес, тъй като е сочен за един от най-красивите мъже в страната ни.

ПРОЧЕТИ

Back to top button