ЛАЙФСТАЙЛ

Петя Буюклиева не издържа и призна в “Черешката“: Писна ми от хора, които…

Петя Буюклиева отново прави фурор с кулинарен майсторлък в „Черешката на тортата“, където обаче този път гостите успяха да я извадят от равновесие. Жената Глас, както определят певицата от години, се развихри не само с черпака, но и словесно.

Причина за крайните емоции на изпълнителката се оказа съмнение в нечестност от страна на домакина Людмил Хаджисотиров-Удо, който предложи десерт по домашна рецепта на София Лорен.

Петя изрази съмнение дали именно баскетболният треньор стои зад приготвянето на италианския десерт и не се поколеба да добави, че ако Удо може да готви така, то той ще бъде със сигурност най-желания мъж на планетата.

Нещо повече – за да потвърди думите си, певицата поиска да види снимки как Хаджисотиров е приготвил десерта собственоръчно, както казва – и без помощници. И се оказа права! Хаджисотиров призна, че е прелял своята енергия в майката на жена си, която подготвила вкусотията.

В този момент предела на търпението на Петя падна и тя заяви: „Много добре знам какво искам, но не искам да го казвам, защото ми писна от хора, които помагат, и най-накрая пак същото ще стане. И понеже го виждам, че така ще стане, в момента се ядосвам. Писва ми отвътре, защото не виждам смисъл аз да си скъсам з****** да готвя, да има такъв зор, а накрая не е честно“. 

Страстите, в крайна сметка, бяха потушени от домакина, който на изпроводяк връчи на гостите си оригинални подаръци. Успя да развълнува приятно и Петя, връчвайки и статуетка с баскетболна топка, на която е гравирано името й.

В знак на благодарност певицаат прегърна и разцелува Удо, но все пак показа обективност при оценките си. Така баскетболният специалист не успя да вземе максимума, въпреки че останалите трима гости оцениха положените от него усилия с по 10 точки.

Междувременно Петя Буюклиева анонсира вечерта, в която тя ще бъде домакин по следния начин във фейсбук профила си:

„Скъпи приятели, не пропускайте утре от 20.00 часа да гледате моята вечер в „Черешката на Тортата“. Обещава да бъде незабравимо. Направих 7-часов маратон на готвене на живо по време на снимките, получих много любов от гостите си, сега остава да видим какво е монтирано и какво позиционирано… При всички положения ще се забавлявате много!!!“/

ПРОЧЕТИ

Back to top button