ЛАЙФСТАЙЛ

Поли Гергушева хвърли цяло състояние, за да се омаже като прасе във…

Новинарката на bTV Поли Гергушева, която вече е Мечкуева, след като през август се омъжи за бащата на сина си, дочака меден месец в края на годината.

Блондинката, която преди десетилетия не успя да стане Мис България, бе със съпруга си в далечна Коста Рика – държавата в Южна Америка, която става все по-популярна сред туристите от цял свят не само заради многото вулкани, но и заради изключително красивия морски бряг, а в превод от испански името й означава „богато крайбрежие“.

Гергушева е обиколила доста от природните забележителности на екзотичната страна, след което се е отдала на СПА сред водопад в джунглата, както става ясно от кадрите в профила й в социалните мрежи.

Екскурзията, както става ясно, никак не е евтина.

Всяко посещение, дори на водопад в средата на гората, струва между 30 и 40 долара, а целият масраф е излязъл поне 5500 лева. Вероятно заради това и новинарката не е качила кадри в профила си, а е заложила само на сторита.

Страшен гаф по bTV: Поли Гергушева и Иво Аръков се… СНИМКИ

Синът на Борис Мечкуев и водещата на късните новини не е с мама и тате на далечното приключение, така че двамата влюбени можеха пълнокръвно да се наслаждават на компанията си. Те вдигнаха сватба на приказно тържество близо до София. Двамата са заедно от 6 години и имат 3-годишен син, пише „Хотнюз“.

ПРОЧЕТИ

Back to top button