ЛАЙФСТАЙЛ

Появи се изненадващо ВИДЕО от сватбата на Златка Райкова, на което се вижда как тя…

В социалните мрежи се появи шокиращо видео то сватбата на Златка Райкова и Карен, на което виждаме плеймейтката да държи микрофона в ръце и да се дере в пълно гърло на един от вечните хитове на покойната певица Румяна. 

Нейната изключителна вокална способност спечели много похвали от публиката. Тя се е спряла на хита „Само теб“, а изпълнението й бе специален подарък към съпруга й Карен. 

Сватбата на Златка и Карен бе истинско събитие с много гости.

Говори се, че по сватбата влюбените са хвърлили 300 бона. За забавлението на гостите бяха наети най-популярните чалга звезди – Азис и Галена.

Златка и Карен вече имат син, който носи името на баща си. Освен него, бившата плеймейтка има и едно дете от предишния си партньор – футболиста Благой Георгиев. Въпреки това, основните грижи за техния син са поверени на Златка, която се грижи за него с голямо преданост.

Певческият талант на Златка не е изненада за никого, тъй като видяхме на какво е способна по време на участието си в „Като две капки вода“. А да не забравяме, че началото на кариерата си тя поставя като певица в група, която така и не просъществува дълго и не успя да си намери място на музикалната сцена.

ПРОЧЕТИ

Back to top button