ПОЛИТИКА

Проф. Христова: Това е много тежка война! Нещата се сринаха, а който оцелее ще…

Това е обратният, възмездният удар срещу ПП-ДБ. Така определи сегашната ситуация в България политическият психолог проф. Антоанета Христова.

„Срещу всичко това, което натвориха за българската държава.

Когато говорим за възмезден удар, обаче, този възмезден удар е заслужен – между другото, голяма част от обществото счита, че това си е напълно заслужен удар.

Може би само техните най-твърди фенове се противят и в момента са в много тежко състояние, тъй като трудно приемат случващото се с техните хора, но по-голямата част от обществото, които се отказаха от тях или пък никога не са ги харесвали, се радват на този възмезден удар.

Но този възмезден удар е и „бухалка“, защото се използва и е активиран в периода на предизборна кампания“, коментира тя, цитирана от „Фокус“.

Политическият психолог изрази мнение, че „натискът на справедливостта идва от друга част на сглобката“, не само от ГЕРБ.

„Мисля, че това е една много тежка война, която се случва вече пред очите ни„, обясни проф. Христова.

Нещата тотално са се сринали. И те няма да се предупреждават един друг – те директно се атакуват. И който оцелее на финала, той ще остане.

Защото моето мнение е, че в момента независимо, че ударите идват да кажем от другата част от сглобката, то в никакъв случай тя не печели на 100% от тези удари, въпреки че хората се радват на възмездието.

Но тя не печели. Защо не печели напълно? Защото тя печели само пред своите твърди избиратели в момента“, допълни психологът.

ПРОЧЕТИ

Back to top button