ЛАЙФСТАЙЛ

Разтърсващ финал на “Ергенът”! Това ще се случи за първи път в риалитито

Много зрители губят интерес към предавания, за които предварително се знае как ще свършат. В последният сезон на “Игри на волята” например се знаеше, че Иван Рълев ще е победител още от началото му. За новия сезон на “Ергенът” пък изтече информация, коя го печели, още преди да започне излъчването му, пише Вихрогон.

Според нея, това е Нани – Надежда Вишева.

В последната надпревара тя побеждава Магдалена.

Въпреки това краят на романтичното риалити тъне в мистерия. Причината е, че самият финал има две части – не е важно само коя ще получи последната роза, но и дали Алек ще ѝ поднесе пръстен или не.

Упорито се тиражира, че Ергенът този път ще избяга от избора на дама на сърцето му. Той няма да предложи брак и дори няма да каже това на победителката лично, а чрез писмо.

Това е възможно най-драматичния финал, заради което е и малко съмнителен. Нищо чудно клюката за него да е пусната съзнателно от продукцията, за да се запази интригата.

В популярния “Надкаст” например се завъртя информация за това, че Магдалена също има дете, както се знае за Нани. За момента обаче това твърдение не е потвърдено по никакъв начин и най-вероятно не е вярно.

Правят се спекулации също, че целия сезон на “Ергенът” е базиран на това, че Алек Младенов всъщност си пада по по-зрели жени. Затова Екатерина, Валерия, Васка и уж тайните сестри всъщност нямат шанс. Но това също не е потвърдено, ако изобщо има как.

Така единственото сигурно нещо е, че да се разбере как свършва “Ергенът”3, ще трябва да се изгледа докрай.

ПРОЧЕТИ

Back to top button