ЛАЙФСТАЙЛ

Роксана разкри голямата тайна: Ще жени Денислава и Мартин Елвиса ВИДЕО

От доста време се говори, че Денислава и Мартин Елвиса от последния сезон на „Игри на волята“ имат интимна връзка. И въпреки че след края на шоуто се гаджоса с победителя Иван Рълев, слуховете за интимна връзка с бившия на Емануела се засилват. 

Сега Дени води официалния подкаст на шоуто за двойки „Един за друг“, където на гости й бяха Мартин и фолк звездата Роксана. Певицата ги накара да се изпотят и двамата като обяви, че иска да ги жени.

  

„Вие двамата се дъвчете постоянно, да не сте гаджета?! Да не го криете от хората?! Като Том и Джери сте ми, но при тях има много любов“, каза съвсем първично изпълнителката на „Кралица“. 

Тримата се бяха събрали да коментират новите участници в „Един за друг“. Дени разказа какво е усещането като човек, който е бил вътре с предишно гадже. Елвиса пък категорично заяви, че би се впуснал в това шоу, но към момента си няма приятелка. 

„Той няма половинка и иска да влезе, ти нямаш половинка и искаш да влезеш. Мисля, че е добре да се обедините. Тогава ще се навия и аз да участвам. Аз мисля, че ако влезем заедно, ще ви оженя“, каза Роксана. Това породи мигновена реакция и от двамата, които категорично отхвърлиха този вариант. 

Но дори зрителите на новия подкаст останаха с впечатление, че между Мартин и Денислава има нещо повече от приятелство. „Ако не са заедно, то имат всички шансове. Държат се като влюбени, просто още не са си го признали“, гласи един от коментарите.

ПРОЧЕТИ

Back to top button