ЛАЙФСТАЙЛ

Сашо Кадиев и Ивелина спряха дъха с тези СНИМКИ, а Катето Евро изтръпна от ужас

Тези дни Ивелина Чоева показа къде са били със Сашо Кадиев и какво са правили, а мястото този път е супер екзотично и неслучайно предизвиква интерес в последователите им. Става дума за Оман, а на кадрите, с които двамата спряха дъха в мрежата, са на хиляди метри височина.

Кадиев, когото от началото на тази година гледаме и като водещ на новото шоу на bTV „Кой го знае“, очевидно се наслаждава на новия си работен ритъм, благодарение на който може да си позволи да отделя много повече внимание на годеницата си.

„Посетихме природния резерват Jabal Samhan, който се намира на около час от Salalah и е чудесно място за разходка и красиви гледки“, пък ни информира моделката от профила си.

Тя не пропуска да влезе за кратко и в ролята на истински гид за природните забележителност на екзотичното местенце.

„7 интересни факта за Оман. 1 – Оман е най-старата независима държава в арабския свят, 2 – Оман е едно от най-старите населени от хора места на Земята, 3 – Оман е една от най-безопасните страни в света, 4 – Оман има пет обекта на ЮНЕСКО за световно наследство, 5 – Оман е раят за наблюдателите на птици, 6 – Оман е дом на един от най-старите пазари в света, 7 – Оман произвежда най-добрия тамян в света“, информира Чоева.

 
 

Вижте тази публикация в Instagram.

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Ivelina Choeva (@ivelinachoeva)

ПРОЧЕТИ

Back to top button