ЛАЙФСТАЙЛ

Сашо Кадиев остана без работа, сбогува се със зрителите

Известеният наш шоумен и водещ Сашо Кадиев остава без предаване. Новото предаване „Кой да знае“ по БТВ слезе от ефир. Водещият Александър Кадиев обяви това в началото на днешния последно излъчен епизод. Той бе двоен и продължи над два часа.

Шоуто за знания изкара над два месеца като запълни паузата между есенния и пролетен телевизионен сезон. Кадиев бе водещ, а всяка делнична вечер знания демонстрираха две двойки, водени от колегите на Сашо в актьорската гилдия – Милица Гладнишка и Христо Пъдев.

Предаването зареждаше зрителите с много положителни емоции, а въпросите бяха доста трудни.

В последния епизод до Милица и Христо застанаха техните половинки – актьорът и певец Иван Велчев и актрисата Цветина Петрова. Последният победител в „Кой да знае“ стана отбор „Пъдеви“.

Сашо Кадиев остава в ефира на БТВ като ще бъде капитан на един от двата отбора в новото предаване „Аз обичам България“, което стартира следващата седмица. „Скоро ще почна даже да водя и новинарската емисия“, пошегува се синът на Катето Евро.

Това най-вероятно няма да е последно издание на „Кой да знае“, тъй като то се пребори за своя аудитория в прайм тайма и можем да очакваме, че отново ще радва зрителите в следващи паузи между телевизионните сезони, пише „standartnews.com“.

За това загатна и самият Кадиев: „Това беше „Кой да знае“ за днес и за едно известно време напред. Бъдете с нас и следващият път, когато и да е това. Защото просто наистина се забавлявахме. Аз бях и все още съм Сашо Кадиев. Благодаря на нашите капитани и на публиката. Без вас научаването на толкова безсмислени знания нямаше да е толкова приятно. До скоро! Чао!“.

ПРОЧЕТИ

Back to top button