ЛАЙФСТАЙЛ

Светлана Гущерова чукна 36 и призна всичко за себе си… ВИДЕО

Милионерската съпруга Светлана Гущерова чукна 36 на 21 декември и този път реши да направи нещо, което никога не е правила до момента.

Блондинката винаги се е старала да пази далеч от публичното пространство онова, което се случва в личния й живот, вероятно вярна на максимата, че щастието обича тишината. Както се казва обаче, от време на време може и да прави по някое друго изключение, както се случи сега.

Този път жената на Християн Гущеров разкри много за себе си, показа и как са празнували двамата с любимия й.

И изобщо даде повод за серия от коментари под постовете в профила си в социалните мрежи.

 
 

Вижте тази публикация в Instagram.

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Svetlana Gushterova (@svetlanagushterova)

Нейни близки напоследък забелязали, че тя е тотално неузнаваема – сякаш изведнъж рязко е спряла да демонстрира лъскавия си начин на живот, а отстрани изглежда така, сякаш е променила мирогледа си.

„Честит рожден ден, Светлана Гущерова, ти ме накара да вярвам, че във всичко има смисъл, стига да си с правилния човек! Обичам те безкрайно, любов моя! Бъди ми жива и здрава!“, пише й в профила си и Християн Гущеров.

Светлана, която тази година роди четвъртото си дете, демонстрира безупречна форма в кратко видео, което посвещава на 36-тата си годишнина. От него става ясно, че партито е било в оборотен столичен бар, където малко след полунощ тя е разрязала кокетна торта и се е веселила с шумна компания чак до сутринта.

Каква изненада е получила от мъжа си Християн обаче, все още не става ясно, но доколкото ги познаваме, двамата ще заминат на някое романтично пътешествие и тя ще покаже подаръка си именно от там.

ПРОЧЕТИ

Back to top button