ЛАЙФСТАЙЛ

Скандални разкрития за “Мис Силикон“, не е за вярване кой ѝ е гадже

Изплуват все повече скандални разкрития около арестуваната да шофира под въздействието на кокаин „Мис Силикон“ Катрин Йорданова. Оказвва се, че красивата брюнетка е любовница на влиятелен ромски барон от София, известен в столичното гето „Филиповци“ с прозвището Бако, твърди „Уикенд“

В началото на седмицата изживяващата се като инфлуенсър варненска красавица публикува поредното видео в социалните мрежи, в което шофира последен модел джип „Мерцедес“ G класа със смайващата скорост от 260 км/ч. из улиците на София.

На стъклото на автомобила пък беше залепен стикер с надпис „Република България – Народно събрание“, който имат депутатските автомобили.

Часове по-късно Катрин беше закопчана в експресна полицейска хайка, проведена в Студентски град, след като даде положителна проба за наркотици.

Кръвната проба на „Мис Силикон“, взета впоследствие във ВМА, също потвърди, че е шофирала под въздействието на кокаин.

Миската обаче изкара само няколко часа в ареста, а впоследствие беше освободена с парична гаранция от 5000 лв. Срещу нея е образувано дело в Софийската районна прокуратура и ако държавното обвинение този път вземе, че си свърши работата, то Катрин Йорданова може да лежи в затвора до 3 години.

Срещу нахалната варненка говори и досието й като шофьор – през последните години тя е натрупала общо 15 нарушения на пътя, отделно от това е платила глоби за над 10 000 лева в КАТ за превишена скорост.

„Само от последното видео, което Катрин Йорданова публикува в социалните мрежи, преди да бъде арестувана, се виждат 5 нарушения, които с извършени от нея като шофьор извън доказаното шофиране под въздействие на кокаин.

Тя говори по телефона, което е забранено. Шофира без колан, поставила е домашен любимец в скута си, което също е забранено и е изключително опасно. Освен това шофира без ръце. Заради това и ние ще внесем сигнал в Районна прокуратура – София“, обяви Владимир Тодоров от Българската асоциация на пострадалите при катастрофи.

Луксозните автомобили, които Катрин нееднократно шпореше с превишена скорост от над 200 км/ч през последните дни, обаче няма да бъдат конфискувани, тъй като, както се и очакваше, не са нейна собственост. Баровските возила се водят собственост на търговски дружества, управлявани от ромския любовник на „Мис Силикон“.

Богатият мъж до Катрин Йорданова се казва Бако и е сред най-мощните лихвари в София, обслужващи ромската общност. Мургавият мачо е щастливо женен и има цели три деца и вероятно поради тази причина не афишира официално чувствата и щедростта си към 28-годишната плеймейтка.

„Бако е племенник и дясна ръка на прочутия сред циганите в цяла София ромски барон Януш Йорданов – Оси. Той е интимен с Катрин от няколко месеца и плаща скъпо и прескъпо за любовта й“, разказва запознат с тайните на разкрепостената варненка.

Именно Бако е мистериозният мъж, зарадвал неотдавна „Мис Силикон“ с букет от рози, обвити с банкноти от 20 и 50 евро. Само седмица преди да бъде арестувана, Катрин Йорданова показа снимки с нестандартния букет и развълнувано написа: „Винаги знае как да ме зарадва“.

Топлите чувства на „Мис Силикон“ към циганина Бако обаче не са споделяни от живеещите в софийското гето „Филиповци“. Според думите им, любовникът на плеймейтката тормози клиентите на лихварската си империя с безбожни и непосилни лихви, които им налага.

„Преди няколко години арестуваха Бако като част от ромската лихварска банда на Оси и тогава в къщата му откриха над 70 лични карти и десетки документи за прехвърляне на автомобили и недвижимо имущество. Всичко обаче се потули бързо-бързо и нито един от лихварската група не беше осъден ефективно“, спомнят си жителите на „Филиповци“.

Бако е бил задържан на 13 май 2016 г. при акция на ГДБОП и Специализираната прокуратура, насочена срещу лихварската дейност на чичо му Януш Йорданов – Оси, при която са били арестувани осем човека.

В хода на акцията срещу лихварската група са били установени и над 30 нелегално влезли в България иракчани, които живеели в квартири в „Модерно предградие“, осигурени им от бандата, докато се чакали да бъдат прекарани от каналджии към Сърбия.

Към днешна дата Януш Йорданов – Оси и фамилията му са решили проблемите си с правораздавателните органи, а лихварския бизнес е поет от Мартин, синът Оси и неговия племенник Бако.

„Възможно е фалшивият стикер от Народното събрание, който беше забелязан на предното стъкло на шофираният от Катрин Йорданова джип „Мерцедес“, да е поставен от самия Оси. Навремето той беше зам.-председател на партията „Евророма“ на Цветелин Кънчев – Дон Цеци и повечето от лимузините му бяха оборудвани със същите стикери“.

Според думите му, след изцепките с дръзкото шофиране под въздействието на кокаин на „Мис Силикон“ Катрин Йорданова, ромският й любовник Бако бил изключително притеснен, тъй като се опасявал, че това ще му създаде огромни проблеми с МВР и с прокуратурата и ще застраши незаконния му бизнес.

Някои даже допускат, че Бако ще се види принуден да преустанови любовните отношения с добилата скандална популярност негова държанка.

Тарифата й била 800 лева. Преди да се отдаде на любовта на циганския барон Бако, Катрин Йорданова е радвала с тялото си не един роден баровец. Варненката имала твърда тарифа от 800 лева за час и 2000 лева за нощ и дори е публикувала свои пикантни обяви в специализирани сайтове. Тя редовно е пътувала до Дубай и Истанбул, за да разтушава паралии.

ПРОЧЕТИ

Back to top button