ЛАЙФСТАЙЛ

Страшен инцидент по време на участие: Галена нокаутира танцьорка ВИДЕО

В социалните мрежи се появи шокиращо клипче от участие на Галена, на което ясно се вижда как певицата нокаутира една от танцьорките на сцената. Страховитият инцидент не е за хора със слаби сърца. 

Момичето видимо не очакваше този удар и няколко минути не можеше да се свести, а още не знаем какви последици има след случилото се. Галена видимо се притесни от безразсъдното си действие, с което застраши човешки живот.

 

Видеото показва момент, в който Галена хваща пистолет-пушка с пушек и го разпръсква навсякъде по време на своя концерт. Въпреки че не е целяла да улучи някого, тя забравя за двете танцьорки зад гърба си и буквално ги отнася. 

Двете танцьорки се намират на грешното място в грешното време и биват отнесени от пушката по брутален начин. Този момент определено не би могъл да бъде приятен, а едната танцьорка няколко минути не успя да се опомни къде се намира. 

Промяната в силовата посока на пушката е била толкова неочаквана, че Галена я е пропуснала и не е успяла да предпази хората около нея, по-специално танцьорката, която пострада най-много. Прическата й бива развалена, а след инцидента тя има нужда от време, за да се приведе в нормално състояние. Водещи певици и изпълнители нерядко използват специални ефекти и атракции, които да задълбочат изживяването на публиката по време на концерта. Това включва изстрелването на пиротехника или използването на пушки за създаване на специални ефекти.

Въпреки това, е изключително важно за изпълнителите да имат контрол върху своите сценични реквизити и да предпазят публиката и екипа си от всякакъв вид щети. След съществуването на споменатия инцидент, Галена се извинила на танцьорката и прекарала доста време с нея след участието.

ПРОЧЕТИ

Back to top button