ЛАЙФСТАЙЛ

Тони Димитрова разтърси с този пост и за броени часове предизвика…

Тони Димитрова сподели наскоро нещо в страницата си, което предизвика едновременно и гняв, и умиление в социалните мрежи. Певицата е станала част от неочаквана ситуация, която не е имала сърце да отиграе по друг начин, освен по този, който описва.

„Днес, на гробищата в Бургас, в края, го намерих вързано много здраво за една пейка! Не се знае от кога! Красиво младо куче! Ти, който направи това, човек ли си?“, пише в първия си пост по темата голямата бургаска певица.

Постът й бързо бе разпространен във виртуалното пространство, където мнозина взеха също присърце историята с изоставеното кученце.

И за щастие не само на певицата, история има положително развитие, а потвърждението за това идва в последващ неин пост, който гласи:

„Мили мои, стопаните на този красив „Бобчо“ го намериха, благодарение на това, че толкова много от вас споделиха поста ми! Благодаря ви от сърце! Е, признавам, че ще ми е мъчно за него, и тъкмо се бях настроила във вторник да съм при него! Бобчо, расти на воля, момче, дано си обичан и щастлив! А аз ще те пазя в сърцето си!“

ПРОЧЕТИ

Back to top button