ЛАЙФСТАЙЛ

Участнички от “Ергенът“ крият, че са сестри СНИМКИ

Никой от зрителите и самите участници не подозира, че тази година в „Ергенът“ има две сестри. По нищо не си личи към момента, че двете имат роднинска връзка, но и това ще стане по-натам. 

Наш репортер разполага със снимков материал и познати на двете момичета, които се оказаха сестри и застават една срещу друга в битката за сърцето на бизнесмена Алек Младенов. 

Оказа се, че младите красавици Памела и Габриела са в роднинска връзка.

 Визитките на софиянките се препокриваха, а двете признаха нещо – че не могат една без друга. 

 
 

View this post on Instagram

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by GABBIE (@gabrielaaaivanova)

Най-близките ѝ хора са нейната майка и сестра, а за баща си споделя, че не присъства в живота ѝ вече почти от 20 години. Със сестра ѝ са неразделни и си споделят всичко – за нея тя е липсващото парченце, без което пъзелът на живота ѝ не може да бъде нареден. Двете си приличат по това, че са еднакво борбени и целеустремени. Памела заявява, че за сестра си би жертвала всичко – включително и собственото си щастие.

Единствените хора, които са ѝ коректив, са нейната майка и сестра. Трите са сами вече почти 20 години и се подкрепят безусловно. Сестрата на Габриела е неизменна част от нейния живот. Признава, че винаги е поставяла нея пред себе си, но сега е готова да тръгне по своя собствен път. Габриела е осъзнала, че е достигнала до този етап в живота си, в който, ако се влюби, ще избере любовта./

 
 

Вижте тази публикация в Instagram.

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от GABBIE (@gabrielaaaivanova)

ПРОЧЕТИ

Back to top button