ЛАЙФСТАЙЛ

Шеф Манчев призна: Има хора, които не ми говорят заради “Черешката“

„Повярвайте ми, до ден днешен има хора, които не ме поздравяват и не ми говорят, защото съм бил много лош с тях в „Черешката на тортата“. Но пък аз там съм истински и съм такъв, какъвто съм. И като си кажа нещо, го казвам така, както го мисля. Това е положението и така ще бъде.

“ Това споделя наскоро шеф Иван Манчев.

Ако края на годината е време за равносметки, то за кулинарния гуру това явно е дълго чакан момент, в който да сподели всичко, което му е на душата. Поводът, разбира се, е свързан пряко с шоуто „Черешката на тортата“, в което той е коментатор.

„Много е харесвано предаването, а за другото ми – „Кошмари в кухнята“, аз бях инициатор да се случи. Въпреки че тогава вече имах 3 ресторанта с общо 70 души персонал и водех „Черешката“, в един момент ми писна и казах на продуцента на Нова тв Ивайло Вандов: „Стига вече само с тази „Черешка“! Вече три години я снимаме, дай нещо ново да направим. И постоянно го ръчках в тази насока. Един ден той ми се обади, за да ми каже, че почваме“, добавя с усмивка още Манчев.

Шеф Манчев подари скъпа романтична екскурзия на яхта на… СНИМКА

Така се появява и „Кошмари в кухнята“, което продължава да се излъчва, макар че слуховете редят, че кандидатите за участие в него не са никак задоволителна бройка. Ресторантьорите все по-рядко се навивали да се снимат, а основната причина била отливът от клиенти след представяне в отрицателна светлина на заведенията им.

ПРОЧЕТИ

Back to top button