ЛАЙФСТАЙЛ

Юлиан Костов посрещна нова година без дрехи в супер луксозен хотел в Банско СНИМКИ 18

Юлиан Костов качи скандали снимки в социалните мрежи, на които се вижда как се разхожда гол в компанията на половинката си Мирела Илиева. Според клюката, двамата са направили сефтето на чисто нов хотел, с изключително луксозни апартаменти, като всяка от вечерите са прекарали в различно жилище.

Едно от тях, в което са посрещнали новата 2024 година, напомня за луксозен френски имот или по-скоро на ергенско жилище, цялото в черно, с огледала по тавана, проектори, джакузи в спалнята, италиански мебели.

Атмосферата изглежда е повлияла на Юли и Мирела, защото и на двете снимки, които са качили в Инстаграм, са без дрехи, държат се разкрепостено, като на прага на разгорещен секс.

Юлиан явно е бил гост на Алескандър Скабрин – местен предприемач, за който се говори, че има афинитет към лукса и провокативния интериор, и е наследник от рода на Хаджи Вълчо, брат на Отец Паисий. Местните твърдят, че двамата станали близки покрай снимките за сериала „Кукери“, за които актьорът бе избрал именно сто годишната къща на банскалията, където пък навремето били заснети кадри за биографичния филм “Капитан Петко Войвода”. Според клюката в същата реставрирана къща са спали някои от нашите звезди като Сашо Кадиев, Алекс и Дани Петканови, Диляна Попова, Георги Тошев.

Като част от същия пост в Инстаграм, двамата влюбени качиха и снимки от пистите в Банско, докато карат ски./

ПРОЧЕТИ

Back to top button