ЛЮБОПИТНО

Датата на сватбата разкрива какъв ще бъде бракът ви в бъдеще

Какво казва датата на вашата сватба? Изчислете числото и разберете какво бъдеще ви очаква в брака!

Нумерологията тълкува по-дълбока символика във всяка дата, число, нумерологична последователност. Така вашето лично число на съдбата се изчислява въз основа на датата ви на раждане, докато числото на брака ви се определя въз основа на датата, на която сте се оженили. Нумеролозите смятат, че това може да определи как ще се развие бракът ви в бъдеще.

Необходимо е да се сумират всички числа от датата на сватбата, докато се получи едноцифрено число. Например, вие сте се оженили за любимия човек на 18 август 2010 г. Изчислявате, както следва:

1+8+0+8+2+0+1+0=20=2+0=2. В този пример числото на брака е Две.

Изчислете числото на брака си и разберете как ще изглежда, когато минат годините!

Едно

 

Нумеролозите казват, че числото 1 се свързва със Слънцето, светлината, топлината, емоциите и страстната любов. Бракът, сключен под влиянието на числото 1, показва, че в двойката цари любов и хармония.

Вие се допълвате взаимно и знаете, че щастливият семеен живот не може да съществува без компромис и способността да се отдадете на своята сродна душа.

Вашата любовна история ще бъде дълга, хармонична и изпълнена с красиви моменти.

Двойка

В нумерологията числото 2 се свързва с Венера – планетата на силните емоции, страстта, приключенията и безразсъдството. Като правило, за да изгради хармонична връзка, двойката първоначално ще трябва да премине през много тестове, един от които е финансов.

Добрата новина е, че ако любовта ви е наистина силна и искрена, тя ще преживее всички пречки и проблеми.

Три

Те са придружени от благотворното влияние на Юпитер – планетата, свързана с парите и щастието. Финансовата сигурност е много важна за двойка, която е сключила брак под влиянието на числото три.

Те могат да бъдат щастливи, ако имат еднакви цели в живота, ако и двамата се интересуват еднакво от кариерата, парите и финансовото състояние.

Номер 3 също показва, че съпрузите имат шанс да станат родители на три или повече деца.

Четири

Това число се влияе от Сатурн и обикновено показва най-стабилните бракове. Четворката показва, че ще имате силен брак и че мирът, просперитетът и взаимното разбирателство винаги ще царуват в семейството.

Такива двойки могат и трябва да изграждат най-смелите планове.

Има големи шансове всичко, което си представят, да се сбъдне.

Пет

Те се управляват от планетата Меркурий и представляват връзка, енергия и динамика. Такава двойка има всички шансове да пътува много и да се забавлява по всякакъв възможен начин.

За да оцелее бракът им, те трябва постоянно да променят ежедневието си, да внасят динамика и да живеят с много приключения и ентусиазъм.

Те не страдат от монотонност.

Шест

Тъй като числото 6 е под влиянието на Венера, бракът, управляван от него, ще започне с изключителна страст, с много декларации за любов и голяма обич.

Но за да се радват на тези дарове през целия си живот, съпрузите трябва еднакво да се ангажират с връзката.

Всеки от тях трябва да работи за мира и просперитета на семейството – това са факторите, без които не могат да останат заедно.

Седмица

Уран е планета, която често се свързва в нумерологията с числото 7. Той символизира изненади, изкушения, а понякога и напрежение и риск.

В тази комбинация най-често хората в двойката са напълно различни, може би дори идват от различни култури! Въпреки това, те знаят как да преодолеят всички препятствия.

Ако създадат добра организация в семейния си живот, ще имат много късмет.

Осем

Осем е числото на Марс. Странно е, че нумеролозите наричат ​​​​брака под негова защита най-силен и който има шанс да продължи цял живот.

Ако съпрузите запазят страстта си, бракът им ще бъде защитен от всички неприятности.

От друга страна, числото 8 показва, че в тази връзка трябва да се намери баланс между любовта и кариерата.

Девет

Числото 9 се свързва с Нептун – планетата на мистерията и силните вътрешни емоции.

Вашият брак стана възможен само след като преодоляхте много препятствия, преживяхте много спорове и помирения.

Този съюз ще продължи дълго време само ако съпрузите са верни един на друг и могат да приемат всички недостатъци на другата половина без изключение.

В повечето случаи в този брак възникват разногласия заради парите.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button