ЗДРАВЕ

Еликсири за младост и удължаване на живота

Еликсир на младостта

Смесете в равни пропорции (1:1:1) мед, зехтин (може и слънчогледово олио, но трябва да е нерафинирано) и лимонов сок. Приемайте от тази смес всяка сутрин на празен стомах по една чаена лъжичка, 30-40 минути преди хранене. Този еликсир премахва главоболието, почиства кръвоносните съдове на мозъка, подобрява паметта и общото здравословно състояние.

Рецепта за удължаване на живота

Тази рецепта е открита от експедицията на ЮНЕСКО през 1971 г.

в манастирите в Тбилиси, била е написана на глинени табели през 5 век пр.н.е., а сега е преведена на всички езици по света.

Ето какви са съставките на тази древна рецепта:

• 100 г лайка

• 100 г жълт кантарион

• 100 г безсмъртниче

• 100 г брезови пъпки.

Смелете всички билки в кафемелачка и ги изсипете в емайлиран съд. Вечерта вземете една супена лъжица от тази смес и я залейте с 0.5 л вряла вода. Оставете билките да се запарят за 20 минути, след това прецедете през парченце памучен плат (не през тензух или марля). Налейте в чаша горещата смес и разтворете в нея 1 чаена лъжичка мед. Пийте я след вечеря, като след това не трябва да консумирате нищо, нито да приемате течности.

На сутринта: загрейте останалата настойка от вечерта на пара, добавете към нея отново чаена лъжичка мед и я изпийте.

Правете това всеки ден, докато свърши цялата смес от билки.

Лечението с настойката се повтаря на всеки 5 години. Значително подобрява метаболизма, прочиствайки тялото от мазнини и натрупани течности, които правят всички съдове, особено кръвоносните, еластични, като това предотвратява развитието на атеросклероза, инсулт, стенокардия, сърдечен инфаркт, хипертония, изчезва шумът в главата, възстановява се зрението, подмладява се целият организъм.

ПРОЧЕТИ

Back to top button