ЛЮБОПИТНО

Извънземна технология лежи на дъното на океана, вадят я с магнит

Светът започва да приема все по-сериозно възможността за съществуване на друг живот, различен от човешкия.

Това може да се дължи на факта, че Пентагонът организира среща относно многобройните случаи на НЛО, които сега се наричат UAP (Unidentified Aerial Phenomena).

Освен това вече има цял отдел на правителството, който се занимава с това да определи дали тези НЛО представляват заплаха за човешката цивилизация, съобщава БГНЕС.

Професор от Центъра по астрофизика „Харвард-Смитсониън“ обаче сега стига малко по-далеч от идеята за извънземен живот.

Ави Льоб ще започне експедиция, която ще се опита да извлече парчета от метеор, който преди осем години се е разбил на нашата планета.

Той смята, че този метеор може да е извънземна технология, която се е разбила в океана.

Ави Льоб и друг астрофизик на име Амир Сирадж са пуснали за рецензиране статия за възможността извънземна технология да се намира в океана.

Льоб и Сирадж са използвали данни, които са били предоставени на НАСА за този обект, и смятат, че той е от място извън нашата Слънчева система.

Въпреки че повечето учени, които са разгледали този документ, са отхвърлили идеята, в крайна сметка е било установено, че този обект е дошъл извън нашата Слънчева система, пише „Giant Freakin Robot“.

Това е накарало Льоб да подготви експедиция, финансирана с 1,5 млн. долара, която да се опита да събере части от този метеор от океанското дъно.

От Министерството на отбраната на Льоб са предоставени данни за мястото, където се е разбил метеорът.

Той планира да използва инструмент с държи магнит, за да претърси океанското дъно.

Ако се окаже, че е с извънземен характер, това ще бъде първият път, когато хората събират нещо с такива размери, което не е от Земята.

Учените са малко по-резервирани към идеята, че тази извънземна технология в океана може да бъде открита, въз основа на малкото данни, които са предоставени.

Със сигурност не знаем какво да очакваме, но би било невероятно, ако Льоб е прав, че този обект е от друга планета.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button