ЛАЙФСТАЙЛ

Маги Сидерова се появи на сватбата на бившия си и стана страшно СНИМКИ

През изминалия уикенд се състоя сватбата на бившия съпруг на Маги Сидерова. Той се венча за нейна колежка, а на събитието имаше доста ВИП гости. 

За голяма изненада на всички, най-добрият приятел на Маги – Азис, беше специален гост на тържеството и с песните си вдигна на крака всички гости.

Фолк певецът беше гвоздеят на тържеството по случай сватбата на екс-манекенката Роси Черногорова и вече официалния й съпруг Борислав Желязков-Манекена, който в миналото беше съпруг на Маги Сидерова, екс-Желязкова.

За сватбата на Боби и Роси се заговори още през март, когато всъщност двойката е подписала в брачното. Едва вчера е било и самото тържество на една от най-романтичните точки на родното Черноморие – Перла бийч в Приморско, където е и любимата резиденция на Тодор Живков, пише „Хотнюз“.

Азис, който е сред най-добрите приятели на бившата жена на Боби – Маги Желязкова по настоящем Сидерова се оказа гвоздеят в музикалната програма. Самата Маги също е била гост на тържеството, става ясно от публикувани сторита в Инстаграм профила й. Очевидно с бившия си съпруг продължават да са в близки отношения и след развода им преди години.

На сватбата се събраха и други популярни личности, сред които моделките Ивайла Бакалова и Диляна Попова. Ангелогласната Деси Слава също беше гост, но и част от музикалната програма заедно с Папи Ханс.

Не само за Боби Желязков това е втори брак, но и за Черногорова, която остава вдовица преди 7 години. Съпругът й Димитър Стоянов – Митко Лудия бе разстрелян пред блока, в който живееха в Пловдив, пред очите й. От връзката си с Лудия Черногорова има две деца, които остават сирачета и красавицата отглежда сама. От своя страна Боби Манекена има един наследник – Боби от брака си с Маги, с която се разделиха през 2014 г., а години по-късно бившата му вдига пищна сватба с актуалната си половинка Георги Сидеров, чиято фамилия носи и до днес.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button